In English

Tony Holm är ambassadör för EXPOSURE UNDERWATER

Våra filmer på YouTube har haft över 100 000 visningar. Nu ligger även filmerna Backpackers och Fisken och räkan på YouTube.

Svenska Filminstitutet och Kungliga biblioteket har lagt upp vår (Barbro Johansson och min) första film på Filmarkivet.se.

Vilken fantastisk utveckling filmandet har gått igenom sedan "I Gullmarsfjorden" gjordes 1984!

Senaste uppdatering av denna hemsida: 2019-04-11
Webansvarig: Tony Holm
© Copyright Tony Holm. Bilderna får inte användas utan tillstånd från fotografen!
Mobil: 070-5538346 (Tony Holm)
Stillbilder säljs genom Azote.
Firma Aqua Foto, Tony Holm startades 1974. Företagets verksamhet är stillbildsfotografering och filmning, främst under vatten.
Tony Holm är medlem i föreningen NATURFOTOGRAFERNA/N.
Svenska Filminstitutet (SFI) har delfinansierat så gott som alla våra filmer. Sveriges Television (SVT) har sänt flertalet av dem. Konstnärsnämnden, Kultur i Halland, Film och Svenska Filminstitutet (SFI) har haft mycket stor betydelse för det senast pågående projektet: Salmo - en film om lax och öring.

Tony Holm har varit undervattensfotograf till filmer gjorda för SVT, Norges Naturvernforbund och för Movie Makers ("Den korsikanske biskopen"), samt en film till Wasavarvsmuseet mm.

Barbro Johansson kom med i verksamheten som dykare 1976. Barbro har deltagit i fältarbetet med filmerna och tagit stillbilder. Affischbilderna till filmerna ”Insjön” och ”Mar da Madeira” är tagna av Barbro Johansson.


Sedan många år arbetar vi i minst full HD och upp till 6k. Vi har två Lumix DMC-GH4, ett DMC-GH5 och Nauticam undervattenshus till dem.
© Copyright Tony Holm. Bilderna får inte användas utan tillstånd från fotografen!

www.tonyholm.se